Ομιλία για την ενδοσχολική βία

Το σχολείο μας οργάνωσε εκδήλωση για την ενδοσχολική βία με ομιλητή τον κ. Βασίλειο Κούτρα, Καθηγητή Αγωγής Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

via

Στην Πανελλήνια Ένωση Τυφλών

Στα πλαίσια του προγράμματος "Κατανοώ - αισθάνομαι - επικοινωνώ" με στόχο την καλλιέργεια της ενσυναίσθησης των μαθητών για την ειρηνική επίλυση των προβλημάτων, μετά την παρακολούθηση του προγράμματος "Διαχείριση θυμού" στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, η ΣΤ τάξη συνέχισε το πρόγραμμά της επισκεπτόμενη την Πανελλήνια Ένωση Τυφλών στην πόλη μας. Εκεί πληροφορήθηκε για τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκύπτουν από την συμβίωση - συναναστροφή με άτομα με προβλήματα όρασης, έγραψε με τις ειδικές γραφομηχανές ανάγλυφων γραμμάτων του συστήματος Braille και συζήτησε για την ενσυναίσθηση και την αλληλοβοήθεια.

tyfloi2

Γιορτή της 25ης Μαρτίου

Τη γιορτή της επετείου της εθνικής μας απελευθέρωσης της 25ης Μαρτίου επιμελήθηκε η ΣΤ΄τάξη η οποία ανέβασε διασκευή του θεατρικού έργου του Ιάκωβου Καμπανέλη "Το μεγάλο μας τσίρκο", ενώ οι μαθητές της Ε΄τάξης στελέχωσαν τη χορωδία.

mart18

Το παλιό ημερολόγιο

Το ημερολόγιο του σχολείου μας με τις δράσεις, δραστηριότητες, γιορτές, εκδηλώσεις, επισκέψεις έχει πια ενσωματωθεί στο site μας για όλες τις μελλοντικές αναρτήσεις. Οι παλιότερες αναρτήσεις όμως έχουν μείνει όμως στο παλιό blog του σχολείου μας  του οποίου η ενημέρωση σταμάτησε στις αρχές του 2018,

 

Το παλιό site μας

Αλλάξαμε περιβάλλον για πιο φρέσκια εμφάνιση και περισσότερη εργονομία, αλλά το παλιό site του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων συνεχίζει να υπάρχει. Αν θέλετε να δείτε κάτι από τα παλιά, κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να το επισκεφθείτε. Η ενημέρωσή του σταμάτησε στα τέλη του 2017.

24o Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων

header