Εδώ θα δείτε μια παρουσίαση με βασικές πληροφορίες για  τη λίμνη μας την Παμβώτιδα διάρκειας 10 λεπτών. Θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη της λίμνης μέσα στο χρόνο αλλά και τη σημερινή της κατάσταση με απλό και (ελπίζουμε) ευχάριστο τρόπο. Οι φωνές της αφήγησης ανήκουν στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.Αν θέλετε το αρχείο σε παρουσίαση Power Point, κατεβάστε το κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα. Δε χρειάζεται να κάνετε καμία ενέργεια. Από τη στιγμή που ανοίξει το αρχείο, παίζει μόνο του. Μην πατάτε κανένα πλήκτρο, για να μη διακόψετε τη ροή της αφήγησης.

Η λίμνη μας η ΠαμβώτιδαΤο αρχείο της παρουσίασης που θα κατεβάσετε βρίσκεται μέσα σε συμπιεσμένο φάκελο zip όπου υπάρχει και το αρχείο της μουσικής υπόκρουσης. Αποσυμπιέστε τα περιεχόμενα του αρχείου σε έναν φάκελο και κάντε διπλό κλικ στο "Η λίμνη μας η Παμβώτιδα11.pps".
Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση, αν δεν έχετε ήδη εγκαταστημένο το Power Point στον υπολογιστή σας, μπορείτε να κατατεβάσετε το Power Point Viewer (δωρεάν). από εδώ.
    Αρχική σελίδα

  Το σχολείο μας

    Η περιοχή μας
    Εγκαταστάσεις
    Ιστορικό
    Το προσωπικό
    Τάξεις, μαθητές
    Επικοινωνία

  Δραστηριότητες

    Ημερολόγιo 
    Ευέλικτη ζώνη

  Για τους μαθητές

    Για όλες τις τάξεις
    ΣΤ' Τάξη
    Ε' Τάξη
    Δ' Τάξη
    Γ' Τάξη
    Β' Τάξη
    Α' Τάξη

  Για τους γονείς

    Πληροφορίες