Οι εγκαταστάσεις 

Εκτός από τις αίθουσες των τάξεων, το σχολείο μας διαθέτει μία ευρύχωρη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, μία αίθουσα προβολών που μπορεί να φιλοξενήσει μία τάξη, ξεχωριστό χώρο για τη βιβλιοθήκη μας, την αίθουσα των υπολογιστών, γραφεία διεύθυνσης, δασκάλων και άλλους βοηθητικούς χώρους. 


Μία από τις τάξεις μας
 
Οι αίθουσες των τάξεών μας είναι ακόμα αρκετά ευρύχωρες και ελπίζουμε να μην αναγκαστούν να χωριστούν και να γίνουν μικρές σαν κλουβάκια γιατί ο πληθυσμός της περιοχής αυξάνεται με πολύ μεγάλους ρυθμούς. Ήδη χάσαμε την αίθουσα μουσικής και μειώσαμε το χώρο στον πάνω διάδρομο για την κατασκευή της αίθουσας προβολών (που συστεγάζεται κιόλας με το εργαστήρι της φυσικής). Ελπίζουμε σύντομα να δημιουργηθεί νέο διδακτήριο.
 

 

Η αίθουσα υπολογιστών και η βιβλιοθήκη μας
 
Η αίθουσα υπολογιστών διαθέτει 10 υπολογιστές και ADSL σύνδεση internet. Πολλές φορές μαθαίνουμε παίζοντας εδώ. Η δανειστική μας βιβλιοθήκη έχει πάνω από 1000 τίτλους βιβλίων και συνέχεια εμπλουτίζεται.
 
 

Εξωτερική όψη
 
Το κτίριο στο βάθος είναι η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και χτίστηκε αργότερα. Αυτό που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο είναι το αρχικό κτίριο όπου στεγάζονται οι αίθουσες και οι υπόλοιποι χώροι του σχολείου.
 
Κι άλλες φωτογραφίες    Αρχική σελίδα

  Το σχολείο μας

    Η περιοχή μας
    Εγκαταστάσεις
    Ιστορικό
    Το προσωπικό
    Επικοινωνία

  Δραστηριότητες

    Ημερολόγιo 
    Ευέλικτη ζώνη

  Για τους μαθητές

    Για όλες τις τάξεις
    ΣΤ' Τάξη
    Ε' Τάξη
    Δ' Τάξη
    Γ' Τάξη
    Β' Τάξη
    Α' Τάξη

  Για τους γονείς

    Πληροφορίες