Οδηγίες σχετικά με την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών-τριών

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία. Σας αποστέλλουμε οδηγίες σχετικά με την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών-τριών από το σχολείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του Υπουργείου, η προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών-τριών θα γίνεται από διαφορετικές εισόδους-εξόδους τόσο της αυλής όσο και του σχολείου. Αναλυτικότερα:

  • Οι μαθητές-τριες της Α΄ και της Β΄ Τάξης θα εισέρχονται στην αυλή του σχολείου από την κεντρική είσοδο (στάση Αστικού) και στη συνέχεια θα εισέρχονται στο κτίριο από την πλαϊνή είσοδο (δίπλα στο κοντέινερ).
  • Οι μαθητές-τριες της Γ΄ και της Δ΄ Τάξης θα εισέρχονται στην αυλή του σχολείου από την πλαϊνή είσοδο (παιδική χαρά) και στη συνέχεια θα εισέρχονται στο κτίριο από την κεντρική είσοδο.
  • Οι μαθητές-τριες της Ε΄ και της ΣΤ΄ Τάξης θα εισέρχονται στην αυλή του σχολείου από την κεντρική είσοδο (στάση Αστικού) και στη συνέχεια θα εισέρχονται στο κτίριο από την πίσω είσοδο (κυλικείο).

Η προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών πρέπει να γίνεται τις ώρες που προβλέπει το πρόγραμμα, δηλαδή 8:00-8:15 και 13:15 αντίστοιχα για την αποφυγή συνωστισμού, τόσο από τους μαθητές όσο και από τους γονείς.

Η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών που παρέλαβαν τάμπλετ για την τηλεκπαίδευση να τα παραδώσουν στο σχολείου κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

  • ktirio-2.jpg
  • ktirio-3.jpg
  • ktirio-4.jpg

Το παλιό site του 24ου

Το παλιό site του 24ου συνεχίζει να υπάρχει ακόμα, αν και έπαψε η ενημέρωσή του το 2017.

24o Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων

header

Login Form