Εγγραφές μαθητών στην Α΄τάξη

Σημείωση: Αφορά μόνο τους νέους μαθητές της Α΄Δημοτικού. Οι μαθητές των υπόλοιπων τάξεων εγγράφονται αυτόματα στην επόμενη τάξη. Δεν χρειάζονται ενέργειες εκ μέρους των γονέων. 

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές μαθητών στην Α΄Δημοτικού θα πραγματοποιούνται από 15 μέχρι 30 Μαϊου, (ώρα 10.00 ως 12.00) και αφορούν τα παιδιά που γεννήθηκαν από 1/1/2014 μέχρι 31/12/2014.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:
Αίτηση –Υπεύθυνη δήλωση, την οποία θα παραλάβετε από το Σχολείο ή εκτυπώνετε από εδώ και τη φέρνετε συμπληρωμένη: Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση
Βιβλιάριο υγείας του μαθητή ή άλλο στοιχείο από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν οι προβλεπόμενοι εμβολιασμοί.
Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΗ ή εκκαθαριστικό εφορίας) στο οποίο αναγράφεται το όνομα του πατέρα ή της μητέρας του μαθητή και μόνον.
Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.
Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, το οποίο θα παραλάβετε από το σχολείο ή εκτυπώνετε από εδώ και το φέρνετε συμπληρωμένο: Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή
Αίτηση για φοίτηση στο Ολοήμερο : την οποίο θα παραλάβετε από το σχολείο ή εκτυπώνετε από εδώ και τη φέρνετε συμπληρωμένη: Αίτηση για Ολοήμερο

Θα συνιστούσαμε να εκτυπώσετε τα δικαιολογητικά και να τα φέρετε συμπληρωμένα, ώστε να ελαχιστοποιηθούν ο χρόνος και οι επισκέψεις λόγω κορωνοϊού. Ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα γίνουν δεκτά. Όταν προσέλθετε στο σχολείο για να τα καταθέσετε, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται όλα

Όλα τα δικαιολογητικά μπορούν να κατατεθούν (υπογεγραμμένα) και ηλεκτρονικά στο mail του σχολείου μας:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το σχολείο μας για τις εγγγραφές των μαθητών θεωρείται συστεγαζόμενο με το 21ο Δημοτικό Σχολείο και οι μαθητές κατανέμονται ανάλογα με τον αριθμό που συμπληρώνουν σε κάθε τμήμα.
Για τους μαθητές που βρίσκονται στα όρια των οδών των δύο σχολείων, το σε ποιο σχολείο θα φοιτήσουν, όταν γίνει η κατανομή, θα το γνωρίζουμε μετά τις 15 Ιουνίου.

Η Δ/ντρια του Σχολείου

 

Σοφία Ράπτη