Εγγραφή μαθητών στο Σχολικό Δίκτυο από τους γονείς

Παρακαλούμε διαβάστε το παρακάτω ενημερωτικό του υπουργείου:

Εγγραφή μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο από τους γονείς

Το παρακάτω βίντεο είναι αρκετά βοηθητικό:

Κατά την εγγραφή θα χρειαστεί ο Αριθμός Μητρώου Μαθητή. (ΑΜ)

Για τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων που έχουν πάρει έλεγχο στο παρελθόν, θα βρείτε τον αριθμό μητώου πάνω στο φύλλο ελέγχου.

Για τα παιδιά των μικρότερων τάξεων στείλτε email στο σχολείο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για να σας στείλουμε τον Αριθμο Μητρώου. 

Θερμή παράκληση: Οτιδήποτε ζητάτε από το σχολείο, να αναφέρετε πάντα το όνομα του μαθητή. Δεν είναι εύκολο να ψάχνουμε από το όνομα της μητέρας π.χ. σε ποιιον αναφέρεστε. 

 

Παρακαλούμε: Όσοι δεν έχουν στείλει ακόμα τα στοιχεία τους στο σχολείο, να διαβάσουν και τα προηγούμενα μηνύματα ρολάροντας τη σελίδα προς τα κάτω.

Εφόσον εγγραφούν οι μαθητές στο σχολικό δίκτυο, θα υπάρχει ενημέρωση από τον εκάστοτε δάσκαλο-α της τάξης για το πότε και πώς θα γίνουν τα μαθήματα.

Οι τρόποι διεξαγωγής των διαδικτυακών μαθημάτων είναι πολλοί και συνδυαστικοί. Ο κάθε εκπαιδευτικός επιλάγει κάθε φορά τον τρόπο που κρίνει ότι θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

 

  • ktirio-2.jpg
  • ktirio-3.jpg
  • ktirio-4.jpg

Το παλιό site του 24ου

Το παλιό site του 24ου συνεχίζει να υπάρχει ακόμα, αν και έπαψε η ενημέρωσή του το 2017.

24o Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων

header

Login Form