Σχολική κάρτα COVID 19

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 55337/2021 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ), ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 μέσω δωρεάν αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου (self test), είναι υποχρεωτικός για τους/τις μαθητές/τριες, και διενεργείται μία (1) φορά την εβδομάδα, προ Δευτέρας και πριν από την έναρξη των μαθημάτων. Ο έλεγχος συνιστάται να διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στην σχολική μονάδα. Οι μαθητές/τριες μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο μόνο εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

Οι γονείς/κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών, μετά την εξαγωγή του απεοτελέσματος του self test και την υποβολή του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr, εκτυπώνουν την σχολική κάρτα COVID 19. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας COVID 19 για τους/τις μαθητές/τριες, αυτή μπορεί να συμπληρωθεί και να υπογραφεί και χειρόγραφα από τους γονείς/κηδεμόνες των ανήλικωνμαθητών/τριών. Στον παρακάτω σύνδεσμό μπορείτε να βρείτε το έντυπο για χειρόγραφη δήλωση της σχολικής κάρτας.

Έντυπο για χειρόγραφη δήλωση Σχολικής Κάρτας

Ο/Η μαθητής/τρια θα επιδεικνύει απλώς (δεν θα παραδίδει) τη σχολική κάρτα εντός της τάξης, το πρωί της Δευτέρας και της Πέμπτης, στον εκπαιδευτικό της πρώτης ώρας και θα τη φέρει μαζί του μέχρι τη διενέργεια του επόμενου διαγνωστικού ελέγχου σε περίπτωση που ζητηθεί επίδειξή της από εκπαιδευτικό ή από τη Διευθύντρια.

  • ktirio-2.jpg
  • ktirio-3.jpg
  • ktirio-4.jpg

Το παλιό site του 24ου

Το παλιό site του 24ου συνεχίζει να υπάρχει ακόμα, αν και έπαψε η ενημέρωσή του το 2017.

24o Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων

header

Login Form